Discussions under General

Can't build image

first post: xakez wrote: Hi, I try build image from BSP, and I have 21 errors: BUILD: [02...

Adding a display resolution setting

first post: Danno5060 wrote: I got a cheap HDMI display for my Beaglebone Black, but then notice...

latest post: Danno5060 wrote: Got it. Changed the size of the logo image to 800x480 and I now ge...

Can't install Win CE 7 in BeagleBone Black

first post: Vijayakumar92 wrote: Hi everyone, I was trying to install Wince 7 os which was downloa...

GPIO Interrupts

first post: Ninho67 wrote: Did someone manage to get interrupts fired on GPIOs ? Here is my ...

BOOTME issue

first post: Ninho67 wrote: Hi David, I have been working with your BSP for some weeks now an...

latest post: Ninho67 wrote: My bad, the issue was incoming from an invalid setting in pad confi...

Can't boot compiled image

first post: Ninho67 wrote: Hi, First of all, thank you David for your great effort ! I am le...

latest post: Ninho67 wrote: Just noticed that removing IMGNODEBUGGER and IMGNOKITL options from...

Slow boot time from HDisk on some boards

first post: RogerColet wrote: Hello Guys, I build my image and I could bring everything working ...

latest post: dvescovi wrote: Yes, eMMC boot is slow. The Micron parts are very slow. Element14 b...

Beaglebone Black with 4D 4.3" LED Cape

first post: PRMaddHatter wrote: I purchased a 4D Systems 7.0" LED Cape and everything works as well...

[Solved] Can't build image WEC7

first post: RogerColet wrote: Hello Guys, I want to congratulate David for this working BSP, It...

Can't get this to boot from uSD

first post: mjmeans wrote: Using: BeagleBone Black. 1GB SD card. HPUSBFW tool. Formatted as FA...

latest post: mjmeans wrote: Sigh... Forgot to hold the user button down wile powering up. So it...

answered by: mjmeans wrote: Sigh... Forgot to hold the user button down wile powering up. So it...